Elérhetőségek

Verestoy Zalán
+36-30/249-6533
E-mail:
kertszeresz@gmail.com
Verestoy...

Verestoy Zalán Fő-nökBemutatkozás


Kedves Látogató/leendő Ügyfelem!

Szeretettel üdvözöllek oldalamon!

Azért találhattál ide, mert embert keresel egy megoldandó feladatra. Jó helyen jársz!

 

Dióhéjban rólam és a vállalkozásról:

Székelyföldön láttam napvilágot, ebből fakadóan a természetközeliség, a kétkezi munka szeretete és a becsület hármasa övezi az életem, hitvallásom.

A vállalkozást 2017. óta működtetem, a „kertszerészkedést” amióta az eszemet tudom művelem.

Kezdetekben másodállás gyanánt, amolyan szárnypróbálgatásként indult, aztán rövid időn belül egyre sokasodtak a  megbízások, az elégedett megrendelők  állandó ügyfelekké váltak, bizony hamar világossá vált, hogy a munkámra való igény és a kapacitásom nem fedik egymást, ennek okán úgy döntöttem, hogy a hobbimat hivatássá formálom, abból baj nem lehet, így lettem hát egyéni Vállalkozó.

Mint minden tudatos –a szó legszorosabb értelmében vállalkozó szellemű- egyén, időközben folyamatosan bővítettem a tudástáram, továbbképzéseken, tanfolyamokon vettem részt, hogy a megszerzett ismereteim hivatalos formába önthessem. Útközben találkoztam hasonlóan elhivatott Emberekkel, akik -eleinte szakértelmükkel, eszközeikkel vagy „csupán” két kezi munkájukkal, de hozzásegítettek egy-egy munka kivitelezésében- mára már a barátságon felül kollégákká, mitöbb jól működő csapattá avanzsálódtunk.

A „Szolgáltatások” menüpont alatt -a teljesség igénye nélkül- láthatod hova fejlődtünk, viszont ez messze nem minden!

Kérdezz bátran, én pedig mihamarabb igyekszem válaszolni, segíteni Neked.

 Amennyiben szolgáltatásaink valamelyike már első ránézésre megoldást jelent a problémádra, hívj bizalommal vagy használd az "Elérhetőségek" menüpont alatt a "Kommunikációs űrlap" opciót, mely segítségével gyors és pontos leírást tudsz adni a "Megjegyzés" rovatban az elképzeléseidről, de a legegyszerűbb, ha írsz egy e-mailt a megadott címre.
Vissza az előző oldalra!
- Magyar